Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Het nieuws op en rond zondag 3 maart 1963

Bekijk het bioscoopjournaal rond maart 1963

Nieuws van de Antillen: oogst van zoete patatten

Weeknummer 63-10

Bioscoopjournaals waarin Nederlandse onderwerpen van een bepaalde week worden gepresenteerd.

Onderwerpen: Aardappelen, Kustvaarders, Landbouw, Potatoes, Coasters, Agriculture, Nederlandse Antillen, Sint-Eustatius.

Datum: 01-03-1963
Lengte: 01:24

Bron: Polygoon-Profilti (producent) / Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid (beheerder)

Grote brand

Weeknummer 63-15

Bioscoopjournaals waarin Nederlandse onderwerpen van een bepaalde week worden gepresenteerd.

Onderwerpen: Branden, Brandweer, Pakhuizen, Leger des Heils, Amsterdam, Nederland.

Datum: 01-04-1963
Lengte: 01:29

Bron: Polygoon-Profilti (producent) / Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid (beheerder)


Wat gebeurde er op zondag 3 maart 1963

Geboren: MartÌn Fiz, Spaans atleet
Overleden: Henri Boot (86), Nederlands kunstschilder

Het weer van 3 maart 1963

Een koude, onbewolkte dag met een gem. temperatuur van -0.5 ℃.

Het bleef droog gedurende de dag. De zon scheen 8.9 uur waarbij de maximale temperatuur uit kwam op 6.4 ℃ terwijl de minimale temperatuur op -6 ℃ bleef steken.

De hardst gemeten windstoot had een snelheid van 4.6 m/s.
Het minimale zicht lag op 4000-4100 m en de relatieve luchtvochtigheid was 64 %.

Bekijk alle weerdetails van 3-3-1963 »

Echte historische Kranten en tijdschriften van zondag 3 maart 1963

Historisch Archief heeft onderstaande kranten en tijdschriften leverbaar, ziet u geen selectie vermeld staand, dan kan het zijn dat er niets is verschenen vanwege een feestdag of andere reden.

Echte Tijdschriften

    We hebben geen tijdschriften van 3 maart 1963 .

Cijfers en data zijn uit diverse bronnen samen gesteld, waaronder Historisch Archief, Wikipedia, Openbeelden, CBS, CPB, SVB en het KNMI.

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.