Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Het nieuws op en rond zaterdag 6 oktober 1962

Bekijk het bioscoopjournaal rond oktober 1962

Keuring Fries stamboekvee

Weeknummer 62-42

Bioscoopjournaals waarin Nederlandse onderwerpen van een bepaalde week worden gepresenteerd.

Onderwerpen: Koeien, Cows, Nederland, Sneek, Netherlands, Sneek.

Datum: 04-10-1962
Lengte: 01:21

Bron: Polygoon-Profilti (producent) / Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid (beheerder)

Maatregelen tegen hondsdolheid

Weeknummer 62-44

Bioscoopjournaals waarin Nederlandse onderwerpen van een bepaalde week worden gepresenteerd.

Onderwerpen: Fabrieken, Honden, Hondsdolheid, Muilkorven, Amsterdam, Nederland, Vianen.

Datum: 19-10-1962
Lengte: 01:16

Bron: Polygoon-Profilti (producent) / Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid (beheerder)


Wat gebeurde er op zaterdag 6 oktober 1962

Overleden: Tod Browning (82), Amerikaans filmregisseur

Het weer van 6 oktober 1962

Een gemiddelde, half tot zwaar bewolkte dag met een gem. temperatuur van 13.8 ℃.

Het bleef droog gedurende de dag. De zon scheen 2.4 uur waarbij de maximale temperatuur uit kwam op 19 ℃ terwijl de minimale temperatuur op 8.3 ℃ bleef steken.

De hardst gemeten windstoot had een snelheid van 2.6 m/s.
Het minimale zicht lag op 100-200 m en de relatieve luchtvochtigheid was 93 %.

Bekijk alle weerdetails van 6-10-1962 »

Voorpagina De Volkskrant 06-10-1962

De Volkskrant van 6 oktober 1962


Echte historische Kranten en tijdschriften van zaterdag 6 oktober 1962

Historisch Archief heeft onderstaande kranten en tijdschriften leverbaar, ziet u geen selectie vermeld staand, dan kan het zijn dat er niets is verschenen vanwege een feestdag of andere reden.


Cijfers en data zijn uit diverse bronnen samen gesteld, waaronder Historisch Archief, Wikipedia, Openbeelden, CBS, CPB, SVB en het KNMI.

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies. Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.