Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Huwelijkskrant cadeau geven? Een speciale dag verdient een speciaal geschenk!

Een huwelijkskrant is een speciaal aandenken aan een hele speciale dag. Weinig mensen kunnen zich het nieuws op hun trouwdag herinneren. Welk bruidspaar houdt zich op deze dag bezig met wat er in de wereld gebeurd? Dan is het toch heel uniek om na 25 jaar alsnog de krant van je trouwdag te kunnen lezen? De huwelijkskrant is wel een heel origineel geschenk om te geven voor een 25-jarig huwelijksjubileum!

Bestel vandaag nog de huwelijkskrant en verras het paar op hún dag met een heel speciaal geschenk!

Zoek een op de specifieke dag:

Door te zoeken op de specifieke datum kunt u direct zien welk titels wij in ons archief op voorraad hebben!
Vrijwel alle kranten en tijdschriften kunnen we binnen 24 uur verzenden!
Zo heeft u snel & gemakkelijk een zeer speciaal geschenk in handen.

Huwelijksverjaardag

Een huwelijksjubileum – ook wel een huwelijksverjaardag genoemd - is dé dag waarop het echtpaar is getrouwd. Met name een bijzondere huwelijksjubileum is voor veel paren een reden om een feest(je) te geven. Het paar wordt ook vaak door de kinderen, kleinkinderen en vrienden in het zonnetje gezet. Wat geef je een echtpaar op zo een bijzondere dag? Dan geef je de huwelijkskrant!

Krant van je huwelijksdag

De huwelijkskrant – zogenaamd de krant van je huwelijksdag – is een uniek cadeau. Wie weet er nog wat er op zijn / haar trouwdag in de krant heeft gestaan? In ons archief liggen kranten die al eeuwen oud zijn. Van de meeste kranten die zijn uitgegeven is altijd wel een of twee exemplaren bewaard gebleven. Een krant van bijvoorbeeld 50 jaar geleden hebben we dan ook zeker liggen!

Unieke trouwdag

In veel gemeenten in Nederland krijgt een echtpaar dat minimaal 50 jaar getrouwd een bezoekje van de burgemeester. Daar is de regionale krant ook vaak bij aanwezig. Een 50-jarig huwelijk is een unieke trouwdag. Dit wordt ook wel een gouden huwelijk genoemd. Elke huwelijksverjaardag heeft haar eigen benaming.

Huwelijksverjaardagen die het meest worden gevierd:

Huwelijkskrant als cadeau

Een huwelijkskrant cadeau geven? Met een oude krant van de huwelijksdag heeft u een uniek cadeau. In ons historisch archief liggen meer dan twee miljoen originele, oude kranten van diverse data en jaargangen. Of het nu een 25-jarig of een 50-jarig jubileum is, de huwelijkskrant vindt iedereen geweldig om te krijgen!

Wat maakt de huwelijkskrant zo bijzonder?

Tijdens de grote dag is niemand met het nieuws bezig, zeker het bruidspaar niet. Na 25 jaar alsnog in de originele krant kunnen teruglezen wat er destijds in de wereld is gebeurd, dat is toch wel iets heel unieks. De huwelijkskrant van Historisch Archief is dezelfde krant, zoals die bij abonnees op de deurmat viel. Het is geen kopie of reproductie. Je ontvangt een echte, oude krant van 25 jaar geleden of misschien zelfs wel ouder! Kijk snel in ons archief.

Certificaat van ‘Echtheid’

Om de huwelijkskrant nog specialer te maken, is het mogelijk om bij het geschenk een certificaat van ‘Echtheid’ geven. De ontvanger krijgt daarmee het bewijs dat de huwelijkskrant een origineel exemplaar is.

Huwelijkskrant in originele staat

Van elke huwelijkskrant in ons archief hebben we slechts een of twee exemplaren liggen. Dat maakt de huwelijkskrant juist heel uniek. De kranten zijn nog in originele staat. Vaak zijn de bijlagen of de advertenties ook nog intact! Het nieuws van de dag is niet alleen leuk om terug te lezen. Kunt u zich de reclames en stripverhalen van toen nog herinneren?

Huwelijkskrant uit de regio

Of uw huwelijkskrant nog leverbaar is, is heel snel en eenvoudig te achterhalen. Het enige wat u hoeft te doen is een datum en een jaartal in de zoekmachine te typen. U weet direct van welke titels nog een huwelijkskrant aanwezig is. Naast de datum en het jaartal is het uiteraard ook heel speciaal om een krant uit de regio cadeau te geven. 

Huwelijkskrant bij Historisch Archief

Waarom bestelt u de huwelijkskrant bij Historisch Archief? We zijn al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in oude kranten en tijdschriften! In ons archief liggen originele exemplaren uit 1720 tot heden. Alle kranten en tijdschriften hebben we via verzamelaars, uitgeverijen, universiteiten, bibliotheken en de Tweede Kamer weten te bemachtigen. U ontvangt áltijd een historische huwelijkskrant!

Huwelijkskrant bestellen

De huwelijkskrant is een prachtig en origineel cadeau om te krijgen. Van de meeste kranten zijn slechts een of twee exemplaren bewaard gebleven. Wacht niet te lang met bestellen.

Meer informatie over de huwelijkskrant…

Wilt u meer weten over onze huwelijkskranten? Neem gerust contact met ons op!

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.