Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

De Geboortekrant, omdat een speciaal iemand een speciaal cadeau verdient!

De geboortekrant cadeau geven? Dit is absoluut een origineel cadeau om te geven aan een speciaal iemand voor een speciale gelegenheid. Wat dacht je voor vader die 50 jaar wordt? Of voor oma die haar tachtigste verjaardag viert? Met de geboortekrant weet je zeker dat je een uniek cadeau weggeeft. Van de kranten die in de loop der eeuwen zijn gedrukt, zijn in de meeste gevallen slechts één of twee originele exemplaren bewaard gebleven.

Zoek een op de specifieke dag:

Door te zoeken op de specifieke datum kunt u direct zien welk titels wij in ons archief op voorraad hebben!
Vrijwel alle kranten en tijdschriften kunnen we binnen 24 uur verzenden!
Zo heeft u snel & gemakkelijk een zeer speciaal geschenk in handen.

De geboortekrant voor vader of voor moeder?

De geboortekrant is een prachtig geschenk voor vader of voor moeder, maar ook opa of oma zullen het een mooi cadeau vinden om te krijgen. Met de geboortekrant ga je even weer terug in de tijd. Dat kan tachtig jaar geleden zijn, maar ook vijftig of vijfentwintig jaar geleden. In ons archief liggen originele kranten van 1720 tot heden!

Originele geboortekrant

Het wordt steeds lastiger om een mooi, uniek verjaardagscadeau te geven. De geboortekrant blijft origineel! Welke krant je ook cadeau geeft, je geeft altijd de krant die destijds bij iemand op de deurmat is gevallen. Deze persoon heeft om welke reden dan ook de krant bewaard. Daardoor is het nog steeds mogelijk om in het bezit te komen van een originele geboortekrant.

Certificaat geboortekrant

Bij de geboortekrant kunt u een certificaat van ‘Echtheid’ geven. Het certificaat is het bewijs dat de krant een origineel exemplaar is. Tegenwoordig zijn er ook reproducties of kopieën van de voorpagina verkrijgbaar. Niet bij Historisch Archief! Wij verkopen alleen echte, oude geboortekranten.

Uniek cadeau

Van alle kranten die in de loop der eeuwen van de persen zijn gerold, zijn nog slechts een of twee exemplaren bewaard gebleven. Dat maakt de geboortekrant extra bijzonder! Als u een geboortekrant heeft weten te bemachtigen, dan weet u dat er wellicht nog één exemplaar elders wordt bewaard. Daarom is de geboortekrant een heel speciaal cadeau om te geven, maar ook om te krijgen.

Chique krantenbox

De geboortekrant kunt u laten in verpakken in een speciaal ontworpen krantenbox. Deze box is zwart van kleur met chique, gouden letters. Bij een uniek cadeau hoort een unieke verpakking. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap bij de geboortekrant te geven. De tekst van de boodschap kunt u tijdens het bestelproces zelf samenstellen. 

Is de geboortekrant nog leverbaar?

In de zoekmachine op onze website kunt u heel snel en gemakkelijk achterhalen of de gewenste geboortekrant nog leverbaar is. Het enige dat u hoeft te doen is de desbetreffende datum en het jaartal in te voeren. Vervolgens komen er meerder oude kranten en tijdschriften tevoorschijn. In de meeste gevallen heeft u keuze uit landelijke en regionale kranten. Kortom, u weet altijd direct of de geboortekrant nog t

Geboortekrant bestellen

De geboortekrant is een uniek en historisch cadeau. Omdat we in de meeste gevallen over slechts een of twee exemplaren per krant beschikken, dient u niet te lang te wachten met bestellen. Als de gewenste datum of het jaartal niet (meer) aanwezig is, kan de geboortekrant niet worden nabesteld. Op is op!

Meer informatie over de geboortekrant

Heeft u vragen over de geboortekrant? Neem gerust contact met ons op!

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.