Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant
vanaf € 54,95

Ons archief wordt uitgebreid en verbouwd en dat is een flinke klus. Voor u betekent dit dat wij voor alle bestellingen/vragen etc. gesloten zijn van 19 september t/m 12 oktober 2022.

Maar uw wachten is de moeite waard: vanaf 13 oktober kunnen wij u met een historisch verbeterde snelheid en service van dienst zijn. Heel graag tot 13 oktober!

Uw bestelling kunt u wel plaatsen en wordt in volgorde van ontvangst vanaf 13 oktober verstuurd.

De Deense Jyllands-posten bestaat sinds 2 oktober 1871. Sinds 1969 heet de krant Morgenavisen Jyllands-posten (’ochtendkrant Jyllands-Posten’). De krant staat ook bekend als simpelweg JP en komt zeven keer per week uit.

Het is de grootste van de drie landelijke Deense ochtendbladen. Deze tegenwoordig liberale krant steunde in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw de nationalistische regimes in Duitsland en Italië. In 2005 publiceerde deze krant de zogenaamde Mohammed-cartoons. Naast het hoofdkantoor in Aarhus is er ook een kantoor in Kopenhagen.


Maak uw Jyllands Posten nog specialer met een geschenkverpakking

De krant wordt standaard verpakt in een beschermde cellofaan verpakking. Kies voor een luxe geschenkdoos om uw geschenk nog specialer te maken! Bij de Corvon geschenkdoos en de Mahone cassette krijgt u tevens gratis handschoenen van de archivaris!

Caribic geschenkdoos

Caribic geschenkdoos

Met certificaat van echtheid

+ € 7,75

Luxe geschenkdoos Corvon

Luxe geschenkdoos Corvon

Met certificaat van echtheid & archivaris handschoenen

+ € 15,95

Luxe mahonie cassette

Luxe mahonie cassette

Met certificaat van echtheid & archivaris handschoenen

+ € 64,95

Bekijk alle beschikbare data van Jyllands Posten