Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant
Uitverkocht, niet meer leverbaar

Alkmaarsche Courant van zaterdag 25-05-1918

De Alkmaarsche Courant werd in 1799 in Alkmaar opgericht door Adrianus Sterck. De omvang bedroeg toen vier halve velletjes briefpapier.

Tegenwoordig verschijnt de Alkmaarsche Courant in een oplage van plm. 40.000 exemplaren in de omgeving van onder meer Alkmaar, Bergen, Schermer en Langedijk.

De Alkmaarsche Courant is de grootste editie van het Noordhollands Dagblad dat op zijn beurt wordt uitgegeven door de Hollandse Dagbladcombinatie.

LET OP: Getoonde afbeeldingen zijn enkel voorbeelden, en niet de exacte versie die u ontvangt.

Maak uw Alkmaarsche Courant compleet met een cadeauverpakking

De krant wordt standaard verpakt in een beschermde cellofaan verpakking. Kies voor een luxe geschenkdoos om uw geschenk nog specialer te maken! Bij de Corvon geschenkdoos en de Mahone cassette krijgt u tevens gratis handschoenen van de archivaris!

Caribic geschenkdoos

Caribic geschenkdoos
+ € 6,95
Tijdelijk uitverkocht.

Luxe geschenkdoos Corvon

Luxe geschenkdoos Corvon
+ € 16,95

Laat uw krant vakkundig inlijsten

Maak de beleving compleet en laat uw Historische krant cadeau's inlijsten. Vakkundig uitgevoerd door een échte lijstenmaker. En de lijst zelf? Die is van professionele kwaliteit. U hebt keuze uit zes typen houten lijsten: van modern zilver tot klassiek bruin. Elke lijst wordt geleverd inclusief helder glas.

Wat gebeurde er op zaterdag 25 mei 1918

Het weer van zaterdag 25 mei 1918

Een warme dag met een gem. temperatuur van 13.4 ℃.

Het bleef droog gedurende de dag. De zon scheen 8.8 uur waarbij de maximale temperatuur uit kwam op 20.2 ℃ terwijl de minimale temperatuur op 7.7 ℃ bleef steken.

Het minimale zicht lag op en de relatieve luchtvochtigheid was 68%.

Bekijk alle weerdetails van 25-5-1918 »

Het Alkmaarsche Courant van zaterdag 25 mei 1918 (25-05-1918) als origineel krant van de geboortedag cadeau

Het Alkmaarsche Courant van zaterdag 25 mei 1918 (25-05-1918) is een uniek, origineel cadeau. Boordevol oude verhalen, historische gebeurtenissen en herinneringen aan een bijzondere tijd. Voor elke verjaardag, vaderdag, moederdag, bij een jubileum, huwelijk, als relatiegeschenk of om andere (nostalgische) redenen. Bestel nu de originele Alkmaarsche Courant van zaterdag 25 mei 1918 (25-05-1918) en laat u meenemen naar de tijd van toen.

Authentieke exemplaren
Elke krant of tijdschrift die u van ons ontvangt is een 100% origineel exemplaar, dus geen kopie of herdruk. Om dat te onderstrepen ontvangt u bij elke bestelling een certificaat van echtheid. Meer weten over ons bijzondere, miljoenen documenten tellende, archief met oude kranten en tijdschriften? Neem gerust contact met ons op.

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.