Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant
€ 69,79

Le Temps van zaterdag 29-04-1922

zeer goed geïnformeerd en gezaghebbend Franse krant.

Zeer goed geïnformeerd en gezaghebbend Franse krant. Opvolger van Le Temps is het naoorlogse blad Le Monde. Le Temps kreeg een verschijningsverbod opgelegd in de Tweede Wereldoorlog. - Deze krant geeft uitgebreide serieuze politieke informatie, maar ook geestig geredigeerde cursiefjes. Zij schuwt niet om misstanden, ook in de sfeer van de overheid, aan de kaak te stellen. Racisme wordt scherp afgewezen.

LET OP: Getoonde afbeeldingen zijn enkel voorbeelden, en niet de exacte versie die u ontvangt.

Maak uw Le Temps compleet met een cadeauverpakking

De krant wordt standaard verpakt in een beschermde cellofaan verpakking. Kies voor een luxe geschenkdoos om uw geschenk nog specialer te maken! Bij de Corvon geschenkdoos en de Mahone cassette krijgt u tevens gratis handschoenen van de archivaris!

Luxe geschenkdoos Corvon

Luxe geschenkdoos Corvon
+ € 13,55

Luxe mahonie cassette

Luxe mahonie cassette
+ € 54,95

Laat uw krant vakkundig inlijsten

Maak de beleving compleet en laat uw Historische krant cadeau's inlijsten. Vakkundig uitgevoerd door een échte lijstenmaker. En de lijst zelf? Die is van professionele kwaliteit. U hebt keuze uit zes typen houten lijsten: van modern zilver tot klassiek bruin. Elke lijst wordt geleverd inclusief helder glas.

Wat gebeurde er op zaterdag 29 april 1922

Geboren: Jean 'Toots' Thielemans, Belgisch muzikant

Het weer van zaterdag 29 april 1922

Een gemiddelde dag met een gem. temperatuur van 7.5 ℃.

Het bleef droog gedurende de dag. De zon scheen 8.1 uur waarbij de maximale temperatuur uit kwam op 13.5 ℃ terwijl de minimale temperatuur op 1.9 ℃ bleef steken.

Het minimale zicht lag op en de relatieve luchtvochtigheid was 76%.

Bekijk alle weerdetails van 29-4-1922 »

De Le Temps van zaterdag 29 april 1922 (29-04-1922) als origineel krant van de geboortedag cadeau

De Le Temps van zaterdag 29 april 1922 (29-04-1922) is een uniek, origineel cadeau. Boordevol oude verhalen, historische gebeurtenissen en herinneringen aan een bijzondere tijd. Voor elke verjaardag, vaderdag, moederdag, bij een jubileum, huwelijk, als relatiegeschenk of om andere (nostalgische) redenen. Bestel nu de originele Temps van zaterdag 29 april 1922 (29-04-1922) en laat u meenemen naar de tijd van toen.

Authentieke exemplaren
Elke krant of tijdschrift die u van ons ontvangt is een 100% origineel exemplaar, dus geen kopie of herdruk. Om dat te onderstrepen ontvangt u bij elke bestelling een certificaat van echtheid. Meer weten over ons bijzondere, miljoenen documenten tellende, archief met oude kranten en tijdschriften? Neem gerust contact met ons op.

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2021 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.