Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant
€ 56,31

Zutphens dagblad van maandag 19-08-1991

Regionale krant voor Zutphen
LET OP: Getoonde afbeeldingen zijn enkel voorbeelden, en niet de exacte versie die u ontvangt.

Maak uw Zutphens dagblad compleet met een cadeauverpakking

De krant wordt standaard verpakt in een beschermde cellofaan verpakking. Kies voor een luxe geschenkdoos om uw geschenk nog specialer te maken! Bij de Corvon geschenkdoos en de Mahone cassette krijgt u tevens gratis handschoenen van de archivaris!

Caribic geschenkdoos

Caribic geschenkdoos
+ € 6,75

Luxe geschenkdoos Corvon

Luxe geschenkdoos Corvon
+ € 13,55

Luxe mahonie cassette

Luxe mahonie cassette
+ € 54,95

Laat uw krant vakkundig inlijsten

Maak de beleving compleet en laat uw Historische krant cadeau's inlijsten. Vakkundig uitgevoerd door een échte lijstenmaker. En de lijst zelf? Die is van professionele kwaliteit. U hebt keuze uit zes typen houten lijsten: van modern zilver tot klassiek bruin. Elke lijst wordt geleverd inclusief helder glas.

Wat gebeurde er op maandag 19 augustus 1991

Gebeurtenissen: Michail Gorbatsjov wordt in Moskou door een ComitÈ voor de Noodtoestand aan de kant gezet.Belangrijkste spelers in dit comitÈ - Gennadi Janajev (vicepresident), Dimitri Jazov (minister van Defensie),Vladimir Krjoetsjkov (hoofd van de KGB), Valentin Pavlov (premier) en Boris Pugo (minister vanBinnenlandse Zaken).
Gebeurtenissen: Michail Gorbatsjov wordt in Moskou door een Comité voor de Noodtoestand aan de kant gezet. Belangrijkste spelers in dit comité: Gennadi Janajev (vicepresident), Dimitri Jazov (minister van Defensie), Vladimir Krjoetsjkov (hoofd van de KGB), Valentin Pavlov (premier) en Boris Pugo (minister van Binnenlandse Zaken).

Het weer van maandag 19 augustus 1991

Een warme, zwaar bewolkte dag met een gem. temperatuur van 16.4 ℃.

Er viel in totaal -0.1 mm neerslag in een periode van uur. De zon scheen 6 uur waarbij de maximale temperatuur uit kwam op 20.7 ℃ terwijl de minimale temperatuur op 8.1 ℃ bleef steken.

De hardst gemeten windstoot had een snelheid van 11.3 m/s.
Het minimale zicht lag op 14-15 km en de relatieve luchtvochtigheid was 70%.

Bekijk alle weerdetails van 19-8-1991 »

Het Zutphens dagblad van maandag 19 augustus 1991 (19-08-1991) als origineel krant van de geboortedag cadeau

Het Zutphens dagblad van maandag 19 augustus 1991 (19-08-1991) is een uniek, origineel cadeau. Boordevol oude verhalen, historische gebeurtenissen en herinneringen aan een bijzondere tijd. Voor elke verjaardag, vaderdag, moederdag, bij een jubileum, huwelijk, als relatiegeschenk of om andere (nostalgische) redenen. Bestel nu de originele Zutphens dagblad van maandag 19 augustus 1991 (19-08-1991) en laat u meenemen naar de tijd van toen.

Authentieke exemplaren
Elke krant of tijdschrift die u van ons ontvangt is een 100% origineel exemplaar, dus geen kopie of herdruk. Om dat te onderstrepen ontvangt u bij elke bestelling een certificaat van echtheid. Meer weten over ons bijzondere, miljoenen documenten tellende, archief met oude kranten en tijdschriften? Neem gerust contact met ons op.

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2022 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.