Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant
Uitverkocht, niet meer leverbaar

Zutphens dagblad van zaterdag 13-04-1991

Regionale krant voor Zutphen
LET OP: Getoonde afbeeldingen zijn enkel voorbeelden, en niet de exacte versie die u ontvangt.

Maak uw Zutphens dagblad compleet met een cadeauverpakking

De krant wordt standaard verpakt in een beschermde cellofaan verpakking. Kies voor een luxe geschenkdoos om uw geschenk nog specialer te maken! Bij de Corvon geschenkdoos en de Mahone cassette krijgt u tevens gratis handschoenen van de archivaris!

Caribic geschenkdoos

Caribic geschenkdoos
+ € 6,95
Tijdelijk uitverkocht.

Luxe geschenkdoos Corvon

Luxe geschenkdoos Corvon
+ € 16,95

Laat uw krant vakkundig inlijsten

Maak de beleving compleet en laat uw Historische krant cadeau's inlijsten. Vakkundig uitgevoerd door een échte lijstenmaker. En de lijst zelf? Die is van professionele kwaliteit. U hebt keuze uit zes typen houten lijsten: van modern zilver tot klassiek bruin. Elke lijst wordt geleverd inclusief helder glas.

Wat gebeurde er op zaterdag 13 april 1991

Gebeurtenissen: Oprichting van de Rooms-katholieke Apostolische Administraties Europees Rusland, SiberiÎ en Kazachstan in de Sovjet-Unie. Benoeming van Tadeusz Kondrusiewicz tot apostolisch administrator van 13 april 66 Europees Rusland.
Gebeurtenissen: Oprichting van de Rooms-katholieke Apostolische administraties Europees Rusland, Siberië en Kazachstan in de Sovjet-Unie. Benoeming van Tadeusz Kondrusiewicz tot apostolisch administrator van Europees Rusland.

Het weer van zaterdag 13 april 1991

Een warme, half bewolkte dag met een gem. temperatuur van 14.8 ℃.

Het bleef droog gedurende de dag. De zon scheen 11 uur waarbij de maximale temperatuur uit kwam op 22.1 ℃ terwijl de minimale temperatuur op 5.9 ℃ bleef steken.

De hardst gemeten windstoot had een snelheid van 9.8 m/s.
Het minimale zicht lag op 5000-6000 m en de relatieve luchtvochtigheid was 57%.

Bekijk alle weerdetails van 13-4-1991 »

Het Zutphens dagblad van zaterdag 13 april 1991 (13-04-1991) als origineel krant van de geboortedag cadeau

Het Zutphens dagblad van zaterdag 13 april 1991 (13-04-1991) is een uniek, origineel cadeau. Boordevol oude verhalen, historische gebeurtenissen en herinneringen aan een bijzondere tijd. Voor elke verjaardag, vaderdag, moederdag, bij een jubileum, huwelijk, als relatiegeschenk of om andere (nostalgische) redenen. Bestel nu de originele Zutphens dagblad van zaterdag 13 april 1991 (13-04-1991) en laat u meenemen naar de tijd van toen.

Authentieke exemplaren
Elke krant of tijdschrift die u van ons ontvangt is een 100% origineel exemplaar, dus geen kopie of herdruk. Om dat te onderstrepen ontvangt u bij elke bestelling een certificaat van echtheid. Meer weten over ons bijzondere, miljoenen documenten tellende, archief met oude kranten en tijdschriften? Neem gerust contact met ons op.

iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2023 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.