Menu
Historisch Archief
Zoek uw krant

Links & Partners

 

Antiquariaten

Antiq Book

Antiq Book

Antiqbook is the first and biggest Dutch book listing site. With over 1000 booksellers and 11 million books from around the world.

Bezoek Antiq Book »

Isis Books

Isis Books

Antiquariaat Isis is in 1984 opgericht en gevestigd in het historisch centrum van de stad Groningen. Het assortiment bestaat uit literatuur, geschiedenis, kunst, religie, esoterie, topografie en oude en bijzondere boeken. Gespecialiseerd in filosofie.

Bezoek Isis Books »

Historie Algemeen

Historisch Huis

Historisch Huis

Stichting het Historisch Platform is een netwerk- en serviceorganisatie voor historici en historisch geïnteresseerden, die streeft naar een open en op de maatschappij gericht historisch bedrijf, naar het verspreiden van historische kennis en naar het in contact brengen van gelijkgestemden.

Bezoek Historisch Huis »

Social History

Social History

Onderzoekt en verzamelt de geschiedenis van werk, werkenden en arbeidsverhoudingen wereldwijd.

Bezoek Social History »

Musea

Persmuseum

Persmuseum

Het Persmuseum is de nationale bewaarplaats voor het journalistieke erfgoed. Het museum beheert een omvangrijke collectie kranten en tijdschriften vanaf 1600, een verzameling affiches en overige reclame-uitingen met betrekking tot de pers, een unieke collectie (originele) politieke tekeningen en persgrafiek, tal van archieven en foto’s rond journalisten en de persbedrijfstak, en een uitgebreide bibliotheek.

Bezoek Persmuseum »

Overige

Vrouwen Tijdschriften

Vrouwen Tijdschriften

De rijke geschiedenis, het heden en de toekomst van het Nederlandse geïllustreerde vrouwentijdschrift staan op deze website van het Persmuseum centraal.

Bezoek Vrouwen Tijdschriften »

Partners

Krepel Cassettes

Krepel Cassettes

Ontstaan vanuit een lange traditie van acht generaties is Krepel Cassettes inmiddels uitgegroeid tot de partner op het gebied van luxe houten verpakkingen. Ooit begonnen als fabrikant van houten sigarenkisten heeft Krepel Cassettes zich ontwikkeld tot de ontwerper en vervaardiger van op maat gesneden luxe houten verpakkingen in Europa.

Bezoek Krepel Cassettes »

Webwinkels

Sinterklaas-cadeau

Sinterklaas-cadeau

Op sinterklaas-cadeau.nl website staan mooie, originele Sinterklaas cadeaus voor u geselecteerd. Cadeaus voor jong en oud. Of u nu een duur Sinterklaas cadeau wilt weggeven, een leuke surprise of een cadeau met een persoonlijke ‘touch’, met alle mogelijkheden is rekening gehouden.

Bezoek Sinterklaas-cadeau »

Dutch Memories

Dutch Memories

'Dutch Memories’ is altijd op zoek naar producten van eigen bodem. Dat kunnen mooie woonaccessoires zijn maar ook muziek, tassen, speelgoed en heerlijke lekkernijen. Wekelijks vullen we ons assortiment aan met zowel hippe, trendy producten als producten in de categorie ‘Nederland van toen’. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het op ‘Dutch Memories’!

Bezoek Dutch Memories »
iDEAL
bancontact
Visa
Mastercard
Sofort
Giropay
Apple Pay
Paypal
© 2021 Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Benjamin Verkleij

Voor een optimale gebruikerservaring van de website maken wij gebruik van cookies.
Door de website te gebruiken gaat u akkoord met de privacy- & cookieverklaring.

Vakantiesluiting

Wij genieten van momenteel onze vakantie tot 29 september!

Bestellingen kunt u wel plaatsen en worden in volgorde van ontvangst vanaf 30 september verstuurd.

Wij wensen u een fijne vakantie!